Interbook FRI

Modernt, grönt, kraftfullt

Idavall Data AB är och har länge varit en av Nordens största leverantörer av Bokning- och fritidsadministrativa system hos kommuner. Med Interbook Fri erbjuder vi ett komplett bokning- och bidragssystem, utvecklat särskilt för att möta de allra senaste kraven och förväntningarna på ett modernt, hållbart och långsiktigt bokning- och bidragssystem.

Boka demo

Om Interbook Fri

Med Interbook FRI möter vi de allra senaste kraven på ett modernt och långsiktigt bokning- och bidragssystem. I sammarbete med vårt systerbolag har detta system tagits fram specifikt för att möta dagens nya typer av krav, inte bara i avseende användarvänlighet och tillgänglighet, men även när det gäller datasäkerhet och GDPR.

Webbaserat, grönt & underhållsfritt

Idavall data erbjuder alltid full drift av våra system. Interbook FRI är dessutom helt webbaserat vilket exkluderar alla behov av installationer eller uppdateringar ute hos kund. Med endast "helsvenska" underleverantörer säkerställer vi att all datahantering sker i sverige och står helt under svensk lagstiftning. Vår primära underleverantör bemärker sig dessutom i avseende miljövänlighet.

Omatchad erfarenhet och support

Med start 1987 etablerade sig snart Idavall Data som ett av nordens största leverantörer av bokning och föreningsadministrativa system. Denna position har vi sedan dess lyckats bibehålla. Vi är även ett av få produktföretag som fortfarande har helt öppen och tillgänglig telefon-support för våra system. Alla vardagar.

Prisvärt och enkelt

Vi på Idavall Data har ett rykte av ligga under branchstandard i avseende priser. Detta rykte har vi för avsikt att bevara. Med en anpassningsbar prisbild beroende på kundens specifika behov och kostnadsfri support ligger vi alltid i top när det kommer till prisvärdhet.